Ficcaro

 

DogFeelGood on 2005 perustettu tukku ja maahantuontiyritys, jolla on vahva perusta Suomen lemmikkimarkkinoilla. Keskitymme laadukkaisiin hyväksi havaittuihin merkkeihin kuten Ficcaro. Ficcaro on tanskalainen brandi, jolle on myönnetty ISO 9000, BRC ja HACCP sertifikaatit.
Täytä lomake ja lähetä tietosi meille, niin voit olla osa Ficcaro teamia ja myydä asiakkaillesi laadukkaita ja maistuvia herkkuja.

 

FICCARO PARTNER DISTRIBUTOR FINLAND

 

DogFeelGood

Hämeentie 5 30100 Forssa

+358-50-4060630

  WWW.DOGFEELGOOD.FI  

INFO@DOGFEELGOOD.FI

Symbolien Selitykset

FICCARO ON GLUTEENITON

Koirille ja kissoille, kaikille lihansyöjille on biologisesti mahdotonta sulattaa kokonaan vehnää ja ohraa. Tämä johtuu siitä, että heillä ei ole amylaasia-entsyymiä  kuolassaan, mikä auttaa näiden tärkkelyspitoisten hiilihydraattien hajottamisessa. Me olemme poistaneet kaikenlaiset viljat resepteistämme.

FICCARO KÄYTTÄÄ TAPIOKA TÄRKKELYSTÄ

Tapioka on tärkkelystä mitä saadaan maniocista tai yuccasta. Tapiocan selkeä etu on gluteiinittomuus, mikä soveltuu hyvin vilja-allergisille kissoille ja koirille.

FICCARO EI SISÄLLÄ VILJAA

Viljojen kuten vehnä ja ohra on usein katsottu liittyvän koirien allergioihin ärsyttäen suolistoa ja ihoa. Vaikka lemmikkilläsi ei olisikaan allergioita voivat ne silti nauttia Ficcaro-herkuista

FICCARO EI SISÄLLÄ SORBITOLIA

Sorbitol on makeutusaine, mitä käytetään useissa herkuissa sokerin sijasta. Sorbitol ei korvaa kuitenkaan sokeria. Se on keinotekoinen lisäaine, mikä voi aiheuttaa runsaasti käytettynä suolisto-ongelmia. Resepteistämme on poistettu sorbitol.

FICCARO ON BRC SERTIFIOITU

BRC on maailmanlaajuinen kuluttajasuoja sertifiointijärjestelmä. BRC:n alaisia tuottajia on yli 130 maassa ja yli 26000. BRC takaa tuotteen laadun ja turvallisuuden kuluttajalle

Ficcaro ON HACCP SERTIFIOITU

FICCARO on eläinlääkäreiden suosittelema

FICCARO ON ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA

Kaikki Ficcaron herkut ovat eläinlääkäreiden suosimia ja myymiä Tanskassa. Pitää muistaa, että ihmisten ruoka ei aina ole hyväksi koirille ja kissoille ja jotkut voivat olla koirille vaarallisia. Ficcaro on koirille ja kissoille.

FICCARO ON ISO 22000 SERTIFIOITU

ISO ruokaturvallisuusjärjestelmän standardit
auttavat kontrolloimaan ruuan turvallisuutta.
Koska monet ruokatoimittajat ylittävät kansalliset rajat on kansainvälinen standardijärjestelmä ehdoton edellytys turvaamaan ruuan laatu.

FICCARO ON SERTIFIOITU ISO9001

ISO 9000 laatujärjestelmä valvoo tuotteiden laatua ja on maailmanlaajuisesti tunnettu. ISO-järjestelmä on luotu standardiksi yrityksille, jotka haluavat taata kuluttajille korkean laadun tuotteissaan ja palveluissaan.

FICCARO SISÄLTÄÄ VAIN VÄHÄN RASVAA

Korkea proteiinipitoisuus ja toiminnalliset raaka-aineet vähentää useita yleisiä terveydellisiä ongelmia koirilla ja kissoilla. Paino pysyy tasaisena, kasvattaa lihaksia, vähentää verensokeria, estää virtsakiviä, stimuloi immuunijärjestelmää.

FICCARO ON PAKATTU TUOREENA

Eläinten hyvinvointi on asia, josta ei ruuan tuotannossa tule tinkiä. Ficcaro-herkkujen valmistukseen käytetään vain lihaa, jonka alkuperä on tarkasti selvillä ja jonka tuottajat ovat sitoutuneet kasvattamaan eläimet niiden luonnolliset tarpeet  huomioon ottaen

FICCARO EI SISÄLLÄ GMO:TA

Ruoka-aineallergiat ovat geeniteknologian vaara. Tutkijat voivat laittaa allergiaperäisä geenejä ruokaan, josta niitä ei pitäisi saada. Ficcaron tuotteet ovat GMO vapaita

FICCARO PITÄÄ HUOLTA LEMMIKIN HYVINVOINNISTA

Eläinten hyvinvointi on asia, josta ei ruuan tuotannossa tule tinkiä. Ficcaro-herkkujen valmistukseen käytetään vain lihaa, jonka alkuperä on tarkasti selvillä ja jonka tuottajat ovat sitoutuneet kasvattamaan eläimet niiden luonnolliset tarpeet  huomioon ottaen

FICCARO on eläinlääkäreiden suosittelema

Kaikki raaka-aineemme täyttävät kuluttajastandardit.  Toimittajat ovat rekisteröityneet paikalliseen tuottajarekisteriin. Raaka-aineiden toimittajat ovat tarkasti kontrolloituja laadun  ja turvallisuuden suhteen. Huomioon on otettu myös eläinten kasvatus ja tuotanto-olosuhteet sekä eläinten lääkintä. Tuotteet on standardoitu EU, US, FDA ja USDA mukaisesti

FICCARO KÄYTTÄÄ MUOVIPAKKAUKSIA

Yleisesti ajatellaan, että muovin käyttö tuhoaa luonnon, minkä takia sen käyttöä tulisi välttää kaikin mahdollisin tavoin. Mielestämme ongelma itsessään ei ole muovi, vaan se mihin se päätyy käytön jälkeen.